Trampoliner: Trampolin til dit barn

Han kvalificerede sig i top 5 med sin obligatoriske rutine, han kvalificerede nummer et med sin valgfrie rutine (med over et punkt), han udførte den næsthøjeste DD (sværhedsgrad) i landet, og sluttede de indledende runder i første omgang samlet! I typisk Noah mode – han naglet to flere passerer og med alle fire passerer lægges op han sprang ind i Bronze Medal position i netop hans første Elite Double Mini Finals nogensinde! Noah er i øjeblikket Senior på Trampolin & Junior på Double mini. Oasis er udstyret med en 65 fods stang gulv, en konkurrencedygtig trampolin og en konkurrencedygtig dobbelt mini. I den første Elite Qualifier i 2012 sæsonen – Noah kvalificeret direkte ind i USA Elite Nationals på både dobbelt mini & trampolin. Noah også sat på et show og havde en kommer ud på dobbelt mini, der var også næsten utroligt.

Jeg siger dette, fordi denne sidste weekend på USAG Winter Classic Noah havde en kommende ud, der var uovertruffen overalt af enhver Elite Athlete. Men et barn kan aldrig sige nej til at hoppe rundt for på en trampolin, fordi det kan kategoriseres som en sjov aktivitet mere end i øvelse kategori. Nå, kan det ende med at blive en stor gruppe aktivitet, en aktivitet, der kan bringe familie og venner sammen for at tilbringe en dejlig weekend sammen, genopblussen af relationer. Han er en stor leder, hårdtarbejdende, fokuseret, og fast besluttet på at ændre fremtiden for Trampolin for Team USA. En stor tak til alle vores Air Sports Team medlemmer, der kom ud for at udføre og spille w / os på Halloween Fright Night. Noah har lige optrådt med de bedste i USA, og han kom ud på TOPPEN!

Ikke alle af os har den luksus af tid til at gå ud og omhyggeligt kigge efter god trampolin i butikkerne og sammenligne priserne. Investering i et stort spejl ses også som en god idé. Du er nødt til at sikre, at det er sikkert, stabilt, og har en god garanti. Held og lykke til Noah og alle Team USA Atleter! Jeg bruger disse billeder, fordi det er her, jeg tror Noah virkelig lænede sig og fik den indre tro på sig selv. Det var der, at Noah fik den utrolige lidenskab og blev inspireret til at gå længere og højere end nogen anden dreng hans alder og niveau. Noah kvalificeret på USAG Senior National Trampolin Team og vil udføre for første gang på dette højeste niveau i Loule, Portugal – World Cup Konkurrence. Det var også en første for ham – FINALER på begge begivenheder!

Til din fordel har trampoliner udviklet sig meget gennem årene, hvilket gør dit arbejde til at vælge den rigtige meget lettere. Men, du skal være forsigtig, når de foretager online køb, trampolin da der er mange svindlere selv i online-verdenen i dag. Du kan endda undersøge Special Og har rabat på JumpSport BigTop Trampolin Telt eller andet, du kan få adgang til For at lære mere kan du finde det nedenfor. Du kan endda undersøge Special Og har rabat på Pure Fun 8-fods trampolin og kabinet sæt eller andet, du kan få adgang til for at lære mere kan du finde det nedenfor. Du kan prøve at finde sammenlignelige varer, og nogle gange hjælper det med at vælge køb. Altid købe ikke mindre end én stor og ekstra store plastkasser, som skal have hjul vedhæfte i bunden af kassen, fordi når du vil samle alle ting og forsøge at pakke hele trampolin kit i en kasse, så ville det være fuld af overvægt, og du vil ikke være i stand til at flytte det uden hjælp fra andre.