Studerende og lån? tips og tricks

Dog ikke al gæld er dischargeable og i visse tilfælde konkurs faktisk står langt væk fra at være en løsning at gældsproblemer.

Student gæld og “uberettiget modgang”

Hvis du er begravet dybt i gæld, men din gæld er hovedsageligt studerende gæld kan du overveje konkurs siden næsten alle

studielån er ikke-dischargeable. Loven er klar, når det kommer til studerende lån gæld: medmindre tilbagebetaling forårsager unødig skyldneren trængsler, domstolene ikke vil tillade udledning af student gæld.

Ovenstående er gældende til kapitel 7 konkurs og kapitel 13 konkurs. Så for at være i stand til at få udskrevet fra student gæld skal du opfylde kravet om “uberettiget modgang”.

Dette koncept indebærer en overdreven fattigdom forårsaget af den gæld, der ville forringe muligheden for debitor for at betale for basale behov. Den største vanskelighed er at vise uberettiget modgang.

En smule historie

Student gæld bruges til at være mere let udledes i fortiden. På grund af misbrug, Konkurss juridiske krav blev ændret, og nu er det yderst vanskeligt at få udskrevet.

Misbrug bestod på ansøgning om konkurs umiddelbart efter færdigbehandling college, således at få udledes af deres student gæld før han kom til arbejdsstyrken.

Når denne praksis blev almindelig, långivere klagede og fik administrationen til at ændre de regler, der kontrollerede konkurs.

Udleder i dag

I øjeblikket, omfatter med undtagelse af modgang offentlige og nonprofit organisation lån.

Så det er blevet endnu vanskeligere at få studerende gæld afladet. Udover, ikke kun har gæld til at forstyrre skyldneren evne til at opretholde en passende minimal levestandard men debitor skal have prøvet ved enhver mulig måde at tilbagebetale gælden.

Cautionsmænd ansvar

Selv om skyldneren opfylder alle dette krav, enhver cautionsmænd, hvem abonnerede lånet med skyldneren ikke vil være omfattet af undtagelsen trængsler og dermed bliver den eneste ansvarlige for gæld tilbagebetaling.

Dette er en af långivers vigtigste værdipapirer og forklarer, hvorfor de fleste https://lånhurtig.dk af de studerende lån långivere kræver en cautionsmænd for at yde et lån.

Endelige overvejelser

Påfyldning for konkurs eller ikke er en beslutning, der skal være intensivt mediterede og skal være begrundet behov en frisk ny begyndelse, når der er ikke andre valg.

Hvis en konkurs ikke vil varetage dine studerende gæld, og hvis dit studielån er den vigtigste bestanddel af din gæld, så det giver ingen mening at lide alle de dårlige konsekvenser i forbindelse med en konkurs uden at være i stand til at nyde fordelene.

Men, hvis din indtægt er for lav, din gæld vil ikke lade dig selv ånde og der er ingen anden måde at inddrive fra denne situation, vil du kan muligvis overbevise en domstol at på grund af den overdrevne byrder din gæld har forvandlet til, det bør være afladet.

På den måde, du vil være i stand til at få en frisk start og blive gældfri.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.