Self Storage i London

Før vi ser på faciliteter til self storage i London, lad os være klart om natur og fordele ved self storage.

Med flere og flere ting til store og stadigt stigende udgifter til overnatning leder både mennesker og virksomheder efter uafhængige opbevaringsløsninger. De har to muligheder – overlade tingene til at gemme med en opbevaring selskab eller leje self-storage facility.

Begge løsninger gør tilgængelige specialist lagerfaciliteter og sikker opbevaring. De tilbyder også bekvemmelighed at holde rod ud af din stue eller business plads. Lageret kan være for en kort periode eller i lange perioder. Hvad er forskellen mellem disse to løsninger?

Opbevaring selskab kontrol

Når du overlade vores varer med et lager selskabet, ville det være det selskab, der vil afgøre hvor du vil gemme disse og hvordan du styrer adgang. De kan flytte det rundt så de passer til deres egen bekvemmelighed. Adgang til de gemte varer vil blive begrænset ved at kræve forudgående aftaler, og måske endda blive opkrævet.

Traditionelt lager selskaber også kræves mere langsigtede kontrakter, og opkrævet højt. Du kunne også ikke flytte ting ind eller ud på lager som du havde brug for og måtte bede selskabet til at sørge for disse.

Self Storage-løsning

Under self-storage-løsning, ville du have fuldstændig kontrol over lageranlæg og adgang (med forbehold for facilitet åbnings- og lukketider). Du kan flytte ting ind og ud og gemme dem på din egen måde (ved at gemme de hyppigt tilgået artikler i en mere tilgængelig måde, for eksempel). I realiteten er du leje lagerplads, ikke bare opbevaring bekvemmelighed. Denne plads kan være et lille skab til at gemme nogle værdigenstande og papirer eller store plads til at gemme hele indholdet af dit hus, siger, når huset er ved at blive ombygget.

Oplagringsperioder er også mere fleksibel. Du kan leje self-storage i en meget kort periode eller i år. Du måske kunne få en fuld refusion for ubrugt perioder, hvis du ophæver opbevaring arrangement.

Self storage, sætter dog ansvar for pakning, flytte, lastning og losning varer på dig. Nogle virksomheder kan tilbyde disse tjenester, men på ekstra afgifter. Mange self-storage virksomheder tilbyder trucking tjenester, f.eks.

Self storage ordninger har et ekstra lag af sikkerhed ud over den normale sikkerhed af havnefacilitetens ejere for anlægget som helhed. Den plads, du leje vil være et lukket sted, som kun du vil have adgang. Typisk kan du bruge din egen lås og nøgle til dette område.

Self Storage i London

De tilbyder privat oplagring enheder af 10’x 8′, 20’x 8′ og 40’x 8′ i et anlæg med 24 timers bemandet sikkerhed og CCTV. Enhederne er placeret på jordoverfladen og du kan bare rulle op din vogn med dine varer i den enhed, du leje.

Du kan bruge funktionen til hjemmet eller kommercielle formål. Virksomheden tilbyder fjernelse, indsamling og distribution services og endda shippingydelser. De kan også passe din enhed med reoler eller lys, hvis det kræves.

Placeringen af anlægget er fremragende fra et logistisk synspunkt. Specialpriser er tilgængelige til langtidsopbevaring.

Denne selvstændige lagerfacilitet i London er faktisk en meget sikker og bekvem tilbyder dig fuld kontrol.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.