Sådan bruges en realkreditberegner

En realkreditberegner er en glimrende måde at estimere din månedlige betaling på. De fleste tilfælde kræver, at du kender omkostningerne ved dit hjem, nuværende værdi, din udbetaling og din egenkapital. Egenkapital er forskellen mellem din boligs aktuelle værdi og det, du skylder. Udbetalingen kan enten være i dollars eller en procentdel. Det er nemt at beregne dine månedlige realkreditlån ved hjælp af en realkreditberegner.
Rentesats

Det er nemt at beregne dine månedlige realkreditbetalinger og renter ved hjælp af en realkreditbetalingsberegner. Indtast lånebeløbet, og indtast derefter den ønskede periode (op til tredive år). Realkreditbetalingsberegneren viser dig den gennemsnitlige rente for det udtryk, du har valgt. Indtast derefter udbetalingsbeløbet som et dollarbeløb eller en procentdel fra den samlede købspris. Du kan bruge denne lommeregner til at sammenligne lånemuligheder med lave månedlige betalinger.
Lånets løbetid

I en realkreditberegner er låneperioden den tid, du har til at tilbagebetale realkreditlånet. De fleste realkreditlån har en 30-dages eller en måneds låneperiode, afhængigt af hvilken långiver du bruger. Hvis du er i stand til at foretage yderligere månedlige betalinger, kan du forlænge din periode. Dette vil undgå renteudgifterne på lånebalancen. En realkreditberegner kan bruges til at beregne boligens værdi over tid. Du kan generelt justere dine lånevilkår senere, hvis det er nødvendigt.
Udbetaling

Du kan bruge en udbetalingsberegner, hvis du ikke har nok penge til at foretage en udbetaling for at købe et hjem. Du kan indtaste prisen på dit hus, udbetalingen og PMI. Beregneren dividerer din købspris med din udbetalingsprocent for at beregne betalingsbeløbet. Du kan også angive størrelsen af lukkeomkostningerne, som normalt varierer fra 2 til 5 procent af ejendommens værdi.
Betalingsbeløb

En realkreditbetalingsberegner giver dig mulighed for at visualisere dine månedlige betalinger og også sammenligne forskellige muligheder. Regnemaskiner til realkreditbetalinger bruger lånebeløbet såvel som renten til at bestemme den månedlige betaling. Det vil også overveje årlige skatter, forsikring og forsikring. Du kan enten indtaste beløbet for din forskudsbetaling i dollars eller som en procentdel. Lommeregner bruger den gennemsnitlige realkreditrente til at beregne renten. Du kan derefter sammenligne de forskellige betalingsbeløb for at bestemme det, der er mest overkommeligt for dit månedlige budget.
Ekstra betalinger

Du kan overveje at foretage ekstra realkreditbetalinger for at reducere din pantbetaling. Du kan beregne, hvor meget ekstra du kan spare på dit realkreditlån ved hjælp af realkreditberegnerne. Beregnere overvejer dine ejendomsskatter og forsikringer samt rentesatser og tidsperiode, før du begynder at betale. Ekstra betalinger kan foretages en gang om året. Du kan også lave dem hver anden uge.