Mit navn er Carol og jeg er afhængig af Audio-bøger

Hej, mit navn er Carol og jeg er afhængig af lydbøger.

Min historie: Jeg er 32 og afhængige af lydbøger. Jeg har forsøgt at skære ned, men jeg kan ikke.

Jeg blev først introduceret til lydbøger 12 år siden. Mine forældre købte mig en Stephen King audio bog som en fødselsdagsgave. Det omfattede 10 bøger om kasetter hver 25 minutter. Jeg færdig med at lytte til det den første aften. Derefter, jeg begyndte at købe lydbøger for mig og for hver af min ven fødselsdage (hvorvidt de lide lydbøger eller ej).

Som gange gik jeg flyttede til lydbøger på cd’er og senere at downloade lydbøger. Jeg har kendt alle online audio bog Biludlejning og købe tjenester. Faktisk havde jeg en konto i de fleste af dem.

Min gennemsnitlige produktion var to audio bøger pr. uge, men jeg husker nogle uger hvor jeg sprunget sovende og lyttede til op til fem lydbøger. Jeg købte næsten enhver ny fiktion audio bog på markedet.

Jeg formåede at finde nogle gratis lydbøger men stadig betalt en masse penge for min lyd bogsamling.

Jeg fik afhængig af komfort af at have en “miniature” bog. Jeg fik afhængig af til at indtaling, musik og lydeffekter.

Jeg fik afhængig af evnen til at lytte til lydbøger når som helst og hvor som helst (jeg husker at lytte til det i badeværelset og i arbejde og andre mærkelige steder).

Og så jeg besluttede at gøre flytningen. Hvis jeg ikke kan slå det, ville jeg slutte sig til den. Jeg trak sig tilbage fra arbejde og lavede et erhverv ud af min hobby-jeg begyndte at tjene penge ud af min omfattende kendskab til lydbøger.

I dag, jeg skrive anmeldelser om nye lydbøger og fungere som konsulent for lydbøger forlag. Jeg er glad for at lytte til gratis lydbøger og bliver betalt for det (lige blevet færdig, lytte til den sidste Harry Potter audio bog).

Har du prøvet at lytte til lydbøger? Prøv det.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.