Hvordan at købe og Shop for autentiske canadiske Inuitkunst (Eskimo kunst) skulpturer

Mange besøgende til Canada vil blive udsat for Inuit kunst (Eskimo kunst) skulpturer mens touring landet. Disse er de storslåede håndlavede skulpturer hugget fra sten af Inuit kunstnerne bor i de nordlige arktiske regioner i Canada. Mens der i nogle af de store canadiske byer (Toronto, Vancouver, Montreal, Ottawa og Quebec City) eller andre populære med internationale besøgende som Banff turistområder, bliver Inuit skulpturer set på forskellige detailbutikker og vises på nogle museer. Da Inuitkunst har været at få mere og mere international eksponering, kan folk se denne canadiske kunstform på gallerier og museer ligger uden for Canada også. Som et resultat, vil det være naturligt, at mange turister og kunst indsamlere til at beslutte, at de gerne vil købe Inuit skulpturer som nice souvenirs til deres hjem eller som meget unikke gaver til andre. Antages det, at hensigten er at erhverve en autentisk stykke af Inuitkunst snarere end en billig turist efterligning, opstår spørgsmålet om, hvordan en fortæller fra hinanden den ægte vare fra forfalskninger?

Det ville være temmelig skuffende at bringe hjem et stykke kun at finde ud af senere, at det ikke er autentiske eller selv lavet i Canada. Hvis man er heldig at være på rejse i det canadiske Arktis hvor Inuit live og gøre deres vidunderlige illustrationer, kan så det sikkert antages at enhver Inuit kunstværk købt fra en lokal nordlige butik eller direkte fra en Inuit carver ville være autentisk. Man skal være mere forsigtige andetsteds i Canada, især i turistområder, hvor alle mulige andre canadiske souvenirs som t-shirts, hockey trøjer, postkort, nøgleringe, ahornsirup og andre indfødte canadiske arts sælges.

De sikreste steder at shoppe for Inuit skulpturer at sikre ægthed er altid de velrenommerede gallerier, der specialiserer sig i canadiske Inuit kunst og Eskimo. Nogle af disse gallerier har reklamer i byen turistguider fundet i hoteller. Velrenommerede Inuit kunstgallerier er også opført i Inuit kunst kvartalsvise magasin som er helt helliget Inuitkunst. Disse gallerier vil normalt være placeret i downtown turistområder i større byer. Når man går ind i disse gallerier, vil man se, at der bliver kun Inuitkunst og måske indfødte kunst, men ingen af de andre sædvanlige turist souvenirs som t-shirts eller postkort. Disse gallerier vil have kun autentiske Inuitkunst til salg, som de ikke beskæftiger sig med efterligninger eller forfalskninger. Bare for at være endnu sikrere, Sørg for, at den brik, du er interesseret i kommer med et canadiske regering Igloo tag attesterer at det var lavet af en kunstner, canadiske Inuit hånd. Inuit skulpturer kan underskrives af billedskærer enten engelsk eller Inuit Frobisher, men ikke alle autentiske stykker er underskrevet. Så vær opmærksom på at en usigneret stykke stadig kan være virkelig autentisk.

Nogle af disse Inuit kunstgallerier har også hjemmesider, så du kan shoppe og købe autentiske Inuit art skulptur hjemmefra overalt i verden. Ud over disse gaden detail speciale gallerier er der nu velrenommerede online gallerier, der også har specialiseret sig i autentiske Inuitkunst. Disse online gallerier er en god mulighed for at købe Inuitkunst, da priserne er normalt lavere end dem på gaden detail gallerier på grund af lavere faste omkostninger. Naturligvis, ligesom alle andre shopping på internettet, skal man være forsigtig så når der beskæftiger sig med en online galleri, Sørg for, at deres stykker også komme med de officielle Igloo tags at sikre ægtheden.

Nogle turistbutikker bærer autentiske Inuitkunst samt de andre turistede souvenirs for at tage højde for alle typer af turister. Når du handler på disse typer af butikker, er det muligt at fortælle fra hinanden de reelle stykker fra reproduktioner. Autentiske Inuit skulptur er hugget ud af sten og derfor bør have nogle vægt eller masse til det. Sten er også koldt at røre. En reproduktion af plast eller resin fra en støber vil blive meget lettere i vægt, og bliver ikke koldt at røre. En reproduktion vil undertiden har et firmanavn på det som Wolf originaler eller Boma og aldrig vil indslag en kunstners signatur. En autentisk Inuit skulptur er en en af en slags stykke af kunst og intet andet på hylderne i butikken vil ligne præcis det. Hvis der er dubletter af et bestemt stykke med præcise detaljer, er stykket ikke autentisk. Hvis et stykke ser også perfekt i detalje med absolut lige bunde eller sider, er det nok ikke rigtig. Selvfølgelig, hvis et stykke funktioner en mærkat, der angiver det foregik i et asiatisk land, er så det naturligvis en falsk. Der vil også være en stor prisforskel mellem autentiske stykker og efterligninger.

Hvor bliver det vanskeligere at fastslå ægthed er med de reproduktioner, der er også lavet af sten. Dette kan være en reel grå område til dem bekendt med autentiske Inuitkunst. De har masse og kan endda have nogle type af tag, der viser, at det var håndlavede, men hvis der er andre stykker på hylderne, der ligner også hinanden i detaljer, de er mest sandsynligt ikke autentisk. Hvis en sælger hævder, at såsom stykke er autentisk, bede om at se den officielle Igloo tag der kommer med det, som vil have information om kunstneren, placering hvor det foregik og år det blev skåret. Hvis koden iglo ikke er tilgængelig, flytte. De autentiske stykker med de medfølgende officielle Igloo tags vil altid være den højeste prissat og holdes normalt i en særskilt (måske endda låst) hylde i butikken.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.