Andre bemærkelsesværdige almindelige Affiliate Marketing fejl

Det er ikke svært at sætte op en god hjemmeside og start og affiliate marketing karriere. Det er ikke svært overhovedet at finde affiliate marketing muligheder på internettet. Men det er en meget simpel ting at gøre dødelige fejl, som vil forsikre din manglende trivsel på affiliate marketing.

En af de mest bemærkelsesværdige affiliate marketing-fejl er at tro, at alt du skal gøre er finde dem, der betaler mest, tegnet, drive trafik til dette websted via dit affiliate link og du er alle indstillet rigtigt? Ikke ligefrem.

Det er dejligt at vælge et affilieret program, der betaler en høj procentdel, men det er ikke mest vigtige ting at overveje. Det er meget mere vigtigt at finde en kvalitet affiliate program, der opfylder bestemte kriterier. Her er tre fejl du ikke behøver at gøre:

1. du ønsker at sikre, at produktet er en gennemprøvet sælger. Du ønsker ikke at spilde din tid og penge trafik til et websted, der ikke konverterer. Finde en med en god konverteringsfrekvens.

2. Sørg sikker stedet bliver du en affiliate for beskytter dets partnere, og har dine bedste interesser på hjerte. Kigge efter en, der indeholder bannere, e-mails og andre værktøjer, du kan bruge til at promovere vores hjemmeside. Sørg også for, at der er kun én betalingsmetode. Som en affiliate marketing skal du være sikker på at du får kredit for din henvisning. Hvis der er mere end én betalingsmetode, kan du få snydt.

3. du må ikke vælge et affilieret program, der fremmer en e-mail kursus. Intet er værre end at blive en affiliate til et websted, der er første mål er at fange e-mail-adresser, og derefter forsøger at gøre salget sekund. Som en affiliate marketing, du har brug at fange e-mail-adresser, så du kan konvertere at udsigten til et salg. Stick med affiliate programmer, der ikke er fokuseret på at indfange kundeemner, fordi det simpelthen ikke er i din bedste interesse. Opbygge din egen liste, ikke andres.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.